• HHSW-1
  • Banner 2
  • HHSW-3

Produk Kami

  • Agar

    Agar
  • kappa Carrageenan

    kappa Carrageenan
  • Agaro oligosaccharide

    Agaro oligosaccharide
  • dgadg

Naha Pilih Kami

  • Salaku perusahaan patungan sci-tech Sino-asing khusus ngalaksanakeun R&D, produksi sareng distribusi hidrokolloid ganggang, Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd., didirikeun taun 1990 sareng pabrik carrageenan sareng agar langkung gedé anu nyanghareup ka pasar domestik sareng internasional.

    Produksi anu dimodalanisasi sareng pasar internasionalisasi ninggalkeun perusahaan meunang pujian sareng kognisi palanggan salamina.