Kamajuan Perusahaan

Di
2010

Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd., didirikeun.

Di
2013

Kumpulan produk munggaran janten produksi massal.

Di
2014

Produksi taunan sareng penjualan agar langkung ti 300 ton, pendapatan 34,86 juta RMB.

Di
2015

Produksi taunan sareng penjualan agar langkung ti 500 ton, pendapatan 52,37 juta RMB.

Di
2016

Didaptarkeun dina "New Three Board".

Di
2017

Kaluaran Industri Kana Pangungkit Anu Luhur