Perkenalan Perusahaan

Salaku perusahaan patungan sci-tech Sino-asing di Cina ngahususkeun kana R&D, produksi sareng distribusi hidrokolloid ganggang, Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd., didirikeun taun 1990 sareng agar sareng carrageenan pabrik anu langkung ageung nyanghareup ka domestik sareng internasional pasar.

Ku nyoko kana rumput laut ti Indonesia sareng Cina salaku bahan baku, Fujian Global Ocean gumantung kana téknologi pengolahanana anu maju sareng ningkatna téknologi ékstraksi pikeun ngahasilkeun unggal produk kalayan kualitas luhur; produk utama kami nyaéta agar kelas kadaharan, agar bakteriologis, agar mudah larut, carrageenan, agaro-oligosaccharide sareng produk sanyawa na, total kapasitas produksi taunan tiasa dugi ka 3000 ton. Produk kami parantos diidinan ku ISO, HALAL sareng KOSHER, ogé tiasa minuhan standar nasional Cina sareng standar EU, sareng dijual ogé di Cina sareng diekspor ka daérah Asia Tenggara, Éropa sareng Amérika, jst.

Salaku konci pikeun perusahaan démo biotéhnologi laut di Cina, Fujian Global Samudra parantos ngalaksanakeun sareng netepkeun kerjasama anu éksténsif sareng teleb sareng patukeur sareng lembaga panilitian ilmiah anu ageung sareng lembaga pendidikan tinggi di bumi sareng luar negeri; produksi anu dimodelisasi sareng pasar internasionalisasi ninggalkeun perusahaan kéngingkeun pujian sareng kognisi konsumén salawasna.

Ku nuturkeun rasa sosial tanggung jawab, tetep dina ngahontal inovasi sareng terobosan, sareng ngudag kualitas anu pangsaéna sareng jasa anu sampurna, Fujian Global Samudra dikhususkeun pikeun nyayogikeun palanggan di bumi sareng luar negeri anu aman, produk séhat sareng sérat lingkungan sareng jasa.