Tanggung jawab Sosial

  • Perusahaan sareng padamel

Perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun konsép anu berorientasi sareng jalma, ngajagi hak sareng kapentingan karyawan perusahaan, nyayogikeun akomodasi sareng nightingales gratis pikeun karyawan lini produksi, ngawangun kotak surat saran karyawan, ngupingkeun sora karyawan, sareng ngupayakeun ngadamel platform pikeun kamekaran umum perusahaan sareng karyawan.

  • Perusahaan énggal sareng supplier

Dina hal supplier sareng konsumén, kerjasama ramah jangka panjang na sareng perusahaan parantos ditetepkeun salami periode ngalaporkeun. Taat kana konsép kajujuran sareng kapercayaan, perusahaan nyiar pangwangunan sareng pamasok sareng konsumén, sareng pas kerjasama parantos langkung nguatan.

  • Perusahaan sareng masarakat

Salaku perusahaan publik anu teu daptar, perusahaan merhatoskeun pisan kana tanggung jawab sosialna salaku perusahaan publik anu henteu daptar nalika narékahan pikeun pangasilan ékonomi ka anu nyekel saham. Dina raraga nerapkeun sacara jero strategi pangwangunan penanggulangan kemiskinan nasional sareng sumanget, perusahaan parantos ngusahakeun aktif pikeun maénkeun peran perusahaan publik anu henteu daptar dina ngalayanan stratégi penanggulangan kemiskinan nasional. Salami periode ngalaporkeun, perusahaan parantos ngalaksanakeun perencanaan penanggulangan kemiskinan dina sababaraha cara, sareng dina sababaraha taun ka pengker, éta parantos nyumbangkeun puluhan rébu yuan pikeun ngadukung pangwangunan daérah anu miskin.