Agar Oligose

  • Agaro oligosaccharide

    Agaro oligosaccharide

    Agaro Oligosaccharide Fujian Global Ocean Biotechnology Agaro-oligosaccharide gaduh sababaraha kagiatan biologis khusus, sapertos anti oksidasi, anti peradangan, anti virus sareng pencegahan kolitis, sareng sajabana Produk sasari sareng diolah ku téknologi pamrosésan ilmiah, kualitasna saluyu pisan kana standar nasional sareng EU. Fujian Global Ocean Biotechnology Agaro-oligosaccharide mangrupikeun jinis oligose kalayan tingkat polimérisasi (DP) 2 ~ 12 saatos hidrolisis, anu low vis ...