Agar

  • Food Grade agar

    Kadaharan Kelas agar

    Kelas pakan pangan Laut Fujian Global Laut ngagunakeun rumput laut Indonésia sareng Cina salaku bahan baku, anu mangrupikeun zat alami anu diekstraksi tina rumput laut kalayan metode ilmiah. Agar mangrupikeun salah sahiji jinis koloid hidrofilik, anu henteu tiasa leyur dina cai tiis tapi gampil tiasa leyur dina cai pindang sareng lalaunan leyur dina cai panas. Kelas pakan pangan Laut Fujian Global agar tiasa ngawangun gél anu stabil bahkan larutan di handap 1%, janten éta mangrupikeun bahan baku penting dina industri pangan. Éta tiasa janten aplikasi anu langkung saé ...
  • Bacteriological Agar 

    Baktériologis Agar 

    Kelas ubar Fujian Global Ocean agar agar ngagunakeun Gelidium salaku bahan baku, sasari ku metode anu langkung rumit sareng ilmiah, anu penting pisan pikeun ngalakukeun budidaya biologis. Kelas obat Fujian Global Ocean agar agar ngagaduhan kaunggulan dina suhu gelling anu handap, transparansi anu saé, henteu aya présipitasi, sareng sajabana,. Nalika dina ngokolakeun biologis, agar salaku agén koagulasi anu saé tiasa mindahkeun medium bakteriologis cair kana medium bakteriologis padet atanapi satengah padet. –Kultur bakteriologis ...
  • Instant Soluble Agar

    Agar leyur sakedapan

    Agar, dingaranan agar-agar, mangrupikeun salah sahiji jenis polisakarida tina gracilaria sareng ganggang beureum anu sanés. Kusabab bentukna gel khusus sareng ciri anu séhat, éta parantos seueur dianggo dina dahareun, farmasi, kimia sareng industri biologis sapopoé. Dumasar kana agar-agar normal, Fujian Global Ocean Biotechnology Co, .Ltd ngahasilkeun suhu rendah agar mudah leyur instan sareng téknologi ilmiah. Éta ngagaduhan ciri kaleyuran anu langkung saé dina suhu anu handap sareng kecepatan leyur anu langkung gancang, éta tiasa ...