Agaro oligosaccharide

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Agaro Oligosaccharide
Fujian Global Ocean Biotechnology Agaro-oligosaccharide gaduh sababaraha kagiatan biologis khusus, sapertos anti oksidasi, anti peradangan, anti virus sareng pencegahan kolitis, sareng sajabana. Produk diekstraksi sareng diolah ku téknologi olahan ilmiah, kualitasna saluyu sareng nasional sareng standar EU. Fujian Global Ocean Biotechnology Agaro-oligosaccharide mangrupikeun jinis oligose kalayan tingkat polimérisasi (DP) 2 ~ 12 saatos hidrolisis, anu ngagaduhan viskositas rendah, kaleyuran tinggi, titik beku anu tinggi sareng aktipitas tinggi.

Ciri-cirina
Salaku jinis polisakarida laut, agar normal gaduh viskositas tinggi sareng kaleyuran cai lemah, henteu gampang diserep, janten terbatas pisan dina aplikasi. Tapi agaro-oligosaccharise ku dégradasi, éta ngagaduhan kaleyuran dina cai, janten ngabantuan awak manusa nyerep, henteu ngan ukur ngagaduhan ciri umum oligosakarida fungsina, ogé ngagaduhan seueur fitur fisik anu teu tiasa digentos ku oligosakarida umum, sapertos anti kuat -cancer, anti oksidasi, kagiatan anti radang, résistansi buruk sareng sepuh pati tahan, éta mangrupikeun salah sahiji poténsi pangembangan oligosakarida.

Fungsi
1. Pangaruh tina probiotik peujit
Fujian Global Samudra Agaro-oligosaccharides tiasa nyebarkeun bifidobacterium sareng lactobacillus, nyingkat pisan umur adaptasi baktéri anu nguntungkeun, ngamajukeun pangaruh panyebaran gancang. Éta ngagaduhan résistansi pencernaan ku énzim gastrointestinal luhur. Saatos 24H pangobatan ku énzim gastrointestinal luhur, ampir sadaya oligosakarida henteu kapangaruhan ku énzim amylolytic. Éta henteu tiasa dicerna atanapi nyerep ku saluran pencernaan host sareng tiasa ngahontal peujit ageung.

2. Pelembab sareng ngabodasan
Oligosakarida Laut Fujian Global nunjukkeun hibroskopisitas anu saé sareng ngagaduhan épék pelembab.
Kalayan khasiatna anu unik dina ngahambat kagiatan monophenolase sareng diphenolase of tyrosinase, éta tiasa ngirangan formasi melanin dina kulit sareng ngagaduhan kagiatan ngahambat anu saé. Ku alatan éta, éta bisa ditambahan kana kosmétik salaku bahan pemutih.

3. Anti-tumor sareng ningkat imun
Éta ngahambat produksi sél kanker ku ngahambat kagiatan sél tumor sapertos kanker lambung, kanker ati sareng kanker kandung kemih, sareng ku ngahambat produksi prostagladin PGE2 sareng nyababkeun sékrési faktor nekrosis tumor TNF-α, sahingga ngahambat produksi sél kanker.

4. Pangaruh baktériostatik
Salaku pengawet alami anu saé, éta ngagaduhan pangaruh baktéostostat anu kuat sareng sacara efektif tiasa ngirangan produksi koloni baktéri anu ngabahayakeun nalika konsentrasi na ngahontal 3,11%. Éta mangrupikeun bahan pengawet anu diwangun ku agarobiose anu tiasa dianggo pikeun ngajaga tuangeun sareng inuman anu seger sareng sacara efektif nyegah parobihan warna na, korupsi sareng oksidasi.

5. Pangaruh anti radang
Persiapan lisan tiasa nyegah sareng ngubaran rematik rheumatoid rematik, tanpa sitotoksikis. Éta ogé ngahambat produksi NO (oksida nitrat anu kaleuleuwihi nyababkeun rematik rheumatoid), anu tiasa dianggo pikeun nyegah sareng ngarawat panyakit radang kronis sapertos rematik.

Aplikasi
1. Widang médis
Obat antikanker: Hidrolisis énzimatik digunakeun pikeun kéngingkeun oligosakarida. Saatos 15 dinten ékspérimén beurit, dipendakan yén tingkat hambatan 64 mg / kg oligosakarida dina sél kanker nyaéta 48,7%.
Obat panyalindungan ati: Molékul sedeng agaro-oligosaccharide (ML) tiasa ngajagi aktivitas SOD sareng GSH-PX, sareng gaduh pangaruh pelindung anu saé dina cilaka ati.
Obat kardiovaskular: Agaro-oligosaccharide gaduh pangaruh anu signifikan dina ngahambat angiogenesis, anu utamina disababkeun ku ngamajukeun apoptosis sél endothelial véna umbilik sareng ngahambat siklus sél dina fase S.
Obat anti radang: Nyegah sareng ngubaran panyakit radang kronis sapertos rematik rheumatoid.

2. Dahareun kaséhatan
Produk susu: Agaro-oligosaccharide henteu dicerna ku saluran pencernaan host, tapi sacara selektif tiasa ngarangsang patumuhan bifidobacterium sareng lactobacillus sapertos baktéri anu nguntungkeun dina saluran peujit host, sareng ngahambat pertumbuhan baktéri anu ngabahayakeun sapertos enterococcus, sahingga ningkatkeun kaséhatan host. Éta mangrupikeun jinis prebiotik énggal. Pangaruh ngamajukeun kamekaran agar-oligosakarida dina probiotik langkung saé tibatan pektin-oligosakarida.
Pelestarian tuangeun: Pengawet
Agar-oligosaccharide mangrupikeun jinis pengawet alami, anu tiasa ngajantenkeun tuangeun sareng inuman seger sareng sacara efektif nyegah robih warna na, korupsi sareng oksidasi. Agén ngeusian: Agar-oligosaccharides tiasa dianggo salaku pangeusi sareng dispersan kalayan rasa amis anu tinggi sabab henteu terurai ku baktéri peujit sareng ngagaduhan keunikan anu tiasa dibandingkeun oligosakarida sanés.

3. Eupan fungsional
Jumlah tambahan nyaéta 0,05% ~ 10% tina total beurat pakan. Numutkeun kana tés budaya, kekebalan, résistansi panyakit, tingkat tumuh sareng tingkat salamet lauk sapertos nila, hurang sapertos Amérika Kidul, hurang sareng kerang parantos ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng kelompok kontrol. Agaro-oligosaccharide mangrupikeun bahan tambahan pakan alami anu saé.

4. Kosmétikna
Éta asalna tina rumput laut alami murni, anu henteu-toksik sareng aman dianggo. Éta cocog pikeun digabungkeun sareng bahan-bahan sanés salaku aditif kosmétik anu énggal. Sumawona, oligosakarida mangrupikeun gula nétral, tanpa sajumlah seueur gugus hidroksi dina unit strukturna, sareng tiasa digabungkeun sareng seueur molekul cai pikeun ngawangun beungkeut hidrogén. Ku alatan éta, oligosakarida gaduh hibroskopisitas anu saé. Ngaliwatan ngahambat réaksi oksidasi tyrosinase, ngirangan pembentukan melanin dina kulit sareng ngabodasan kulit.

Indéks Fisikokimia

Kakuatan gél

G / cm)

PH

Gelar polimérisasi

DP)

Viskositas

Mpa.s)

Karusuhan

NTU)

Bodas

%)

Ngaleyurkeun Suhu

℃)

Abong

%)

Uap

%)

20 ~ 200

5 ~ 7

2 ~ 20

5 ~ 15

≤35

≥45

≥70

≤5.0

≤12

Catetan: parameter viskositas mangrupikeun larutan 1,5% handapeun 100 ℃.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali