Agarose

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Agarose mangrupikeun polimér linier anu struktur dasarna nyaéta ranté panjang silih ganti 1, 3-numbu β-D-galaktosa sareng 1, 4-numbu 3, 6-anhydro-α-L-galactose. Agarose umumna ngaleyurkeun dina cai nalika dipanaskeun nepi ka luhur 90 ℃, sareng ngabentuk gél semi-padet anu saé nalika suhu turun janten 35-40 ℃, anu mangrupikeun ciri utama sareng dasar tina sababaraha kagunaan na. Sipat gél agarose biasana dikedalkeun tina segi kakuatan gél. Kakuatan anu langkung luhur, langkung saé kinerja gél.

Agarose murni sering dianggo di laboratorium biokimia salaku dukungan semi-padet dina éléktroforésis, kromatografi sareng téknologi sanés pikeun pamisahan sareng analisis biomolékul atanapi molekul alit.

Éléktroforésis agar-gel ogé biasa dianggo pikeun ngasingkeun sareng ngaidentipikasi asam nukléat, sapertos idéntifikasi DNA, batesan DNA persiapan peta nuclease sareng sajabina. Kusabab operasi anu merenah, alat saderhana, ukuran sampel alit sareng resolusi luhur, metoda ieu janten salah sahiji metode eksperimen anu biasa dianggo dina panilitian rékayasa genetik.

CAS: 9012-36-6; 62610-50-8
EINECS: 232-731-8
Kakuatan gél: ≥1200g / cm ((1,0% gél)
Suhu gelling: 36.5 ± 1 ℃ (1,5 gél)
Suhu lebur: 88.0 ± 1 ℃ (1,5 gél


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali