Agarose

  • Agarose

    Agarose

    Agarose mangrupikeun polimér linier anu struktur dasarna nyaéta ranté panjang silih ganti 1, 3-numbu β-D-galaktosa sareng 1, 4-numbu 3, 6-anhydro-α-L-galactose. Agarose umumna ngaleyurkeun dina cai nalika dipanaskeun nepi ka luhur 90 ℃, sareng ngabentuk gél semi-padet anu saé nalika suhu turun janten 35-40 ℃, anu mangrupikeun ciri utama sareng dasar tina sababaraha kagunaan na. Sipat gél agarose biasana dikedalkeun tina segi kakuatan gél. Kakuatan anu langkung luhur, langkung saé kinerja gél. Agar murni nyaéta ...