Baktériologis Agar 

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kelas ubar Fujian Global Ocean agar agar ngagunakeun Gelidium salaku bahan baku, sasari ku metode anu langkung rumit sareng ilmiah, anu penting pisan pikeun ngalakukeun budidaya biologis.

Kelas obat Fujian Global Ocean agar agar ngagaduhan kaunggulan dina suhu gelling anu handap, transparansi anu saé, henteu aya présipitasi, sareng sajabana,. Nalika dina ngokolakeun biologis, agar salaku agén koagulasi anu saé tiasa mindahkeun medium bakteriologis cair kana medium bakteriologis padet atanapi satengah padet.

–Budidaya bakteriologis –Réaksi médis
– Jelly herbal sareng ubar hérbal Cina sanés
–Unguén atanapi salep.
 

Suhu lebur (1,5%)    78 ℃
Penampilan      Bubuk bodas
Kakuatan gél        600 ~ 900g / cm²
Presipitasi fosfat    Teu aya présipitasi saatos tekanan tinggi

 

Arsenik (Sakumaha) (ppm) Mg3mg / kg
PH        6 ~ 7
Salmonella        Teu Dideteksi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali