Baktériologis Agar

  • Bacteriological Agar 

    Baktériologis Agar 

    Kelas ubar Fujian Global Ocean agar agar ngagunakeun Gelidium salaku bahan baku, sasari ku metode anu langkung rumit sareng ilmiah, anu penting pisan pikeun ngalakukeun budidaya biologis. Kelas obat Fujian Global Ocean agar agar ngagaduhan kaunggulan dina suhu gelling anu handap, transparansi anu saé, henteu aya présipitasi, sareng sajabana,. Nalika dina ngokolakeun biologis, agar salaku agén koagulasi anu saé tiasa mindahkeun medium bakteriologis cair kana medium bakteriologis padet atanapi satengah padet. –Kultur bakteriologis ...