Produk sanyawa

  • Jelly Powder

    Bubuk Jelly

    Bubuk jeli didamel tina carrageenan, permén karét, glukosa sareng bahan baku katuangan anu sanés, éta mangrupikeun solusi langsung pikeun ngadamel jelly. Ku ngagunakeun carrageenan dicampurkeun sareng bahan sanésna, bubuk jelly tiasa ngagaduhan ciri koagulasi, ingetan cai sareng ngajantenkeun jelly langkung lemes. Bubuk Jelly mangrupikeun serat serat anu luhur sareng semi-serat anu leyur dina cai, anu parantos mikawanoh fungsi kasehatan di bumi sareng luar negeri. Éta sacara efektif tiasa ngusir atom logam beurat sareng radioaktif i ...
  • Soft Candy Powder

    Bubuk Permen Lemes

    Bubuk permén lemes biasana mah gél sanyawa, sami sareng panggunaan bahan-bahan kadaharan dina jelly, bubuk agar-agar bubuk permén gaduh kakuatan gél anu luhur. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadamel permén lemes sareng gelatinization anu kuat, transparansi tinggi, jelas kristal, élastisitas anu kuat sareng rasa anu raos ku cara ngagabungkeun agar-agar, carrageenan sareng bahan-bahan sanésna. Permen lemes anu didamel tina permén karét permén anu lemes bubuk permén lemes ngagaduhan rasa anu lemes, langkung élastisitas , transparansi anu saé, jumlah aditif alit, béaya rendah, adjusta ...
  • Beer Clarifying Agent

    Agén Klarifikasi Bir

    Agen Klarifikasi Bir diekstraksi tina ganggang laut kualitas luhur. Salaku produk héjo alam, kaamanan na parantos ditampi ku Organisasi Pertanian Pangan PBB. Khasiat ejen klarifikasi wort nyaéta nyerep protéin wort, ngaleungitkeun nitrogén anu kentel, ngajantenkeun bir jelas sareng nunda umur bir. Agén panjelasan bir ngagaduhan dua jinis: granula sareng bubuk. Éta ngagaduhan ciri panggunaan saderhana, béaya rendah sareng épék atra, sareng épéktip na tiasa ningkatkeun no ...