Taros Kami

Fujian Global Ocean Biotéhnologi Co., Ltd.

Alamat

Obat JINDU OCEAN BIOLOGY TECH INDUSTRIAL High-TECH, ZHAOAN, FUJIAN CHINA

Telepon

86-596-3558688

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami