Kadaharan Kelas agar

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kelas pakan pangan Laut Fujian Global Laut ngagunakeun rumput laut Indonésia sareng Cina salaku bahan baku, anu mangrupikeun zat alami anu diekstraksi tina rumput laut kalayan metode ilmiah. Agar mangrupikeun salah sahiji jinis koloid hidrofilik, anu henteu tiasa leyur dina cai tiis tapi gampil tiasa leyur dina cai pindang sareng lalaunan leyur dina cai panas.

Kelas pakan pangan Laut Fujian Global agar tiasa ngawangun gél anu stabil bahkan larutan di handap 1%, janten éta mangrupikeun bahan baku penting dina industri pangan. Éta tiasa dianggo langkung saé dina dahareun salaku agén kentel, agén coagulate, agén suspending, agén emulsifying, agén pengawet sareng stabilisasi.
–Yogurt, susu sareng produk susu anu sanés
–Juice sareng inuman padet anu sanés
–Itu produk krim
–Pudding, produk jeli
–K produk kéju
–Sauces sareng tiasa produk pangan
–Roti sareng tuangeun anu sanésna
– Produk perawatan kulit sareng beberesih

Lambaran Data Téknis

Arsenik (Sakumaha) (ppm) Mg3mg / kg
PH 6 ~ 7
Salmonella Teu Dideteksi
Tés Aci Lulus Tés
Kakuatan gél (g / cm) 500-1500
Abong (%) ≤5

 

E.coli Teu Dideteksi
Kekeruhan (NTU) 20 ~ 40
Anjog (ppm) Mg3mg / kg
Ambu Henteu bau
Ragi sareng kapang (cfu / g) 500

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali