Kadaharan Kelas Agar

  • Food Grade agar

    Kadaharan Kelas agar

    Kelas pakan pangan Laut Fujian Global Laut ngagunakeun rumput laut Indonésia sareng Cina salaku bahan baku, anu mangrupikeun zat alami anu diekstraksi tina rumput laut kalayan metode ilmiah. Agar mangrupikeun salah sahiji jinis koloid hidrofilik, anu henteu tiasa leyur dina cai tiis tapi gampil tiasa leyur dina cai pindang sareng lalaunan leyur dina cai panas. Kelas pakan pangan Laut Fujian Global agar tiasa ngawangun gél anu stabil bahkan larutan di handap 1%, janten éta mangrupikeun bahan baku penting dina industri pangan. Éta tiasa janten aplikasi anu langkung saé ...