Agar leyur sakedapan

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Agar, dingaranan agar-agar, mangrupikeun salah sahiji jenis polisakarida tina gracilaria sareng ganggang beureum anu sanés. Kusabab bentukna gel khusus sareng ciri anu séhat, éta parantos seueur dianggo dina dahareun, farmasi, kimia sareng industri biologis sapopoé.

Dumasar kana agar-agar normal, Fujian Global Ocean Biotechnology Co, .Ltd ngahasilkeun suhu rendah agar mudah leyur instan sareng téknologi ilmiah. Éta ngagaduhan ciri kaleyuran anu langkung saé dina suhu anu handap sareng gancang larutna gancang, éta tiasa dibubarkeun sacara sakitar 55 ℃ dina sapuluh menit. Ogé éta ngagaduhan sababaraha ciri khusus kalayan kandel anu saé, ngabentuk gél, ngagantung, ningkatkeun rasa sareng suplemén serat makanan

–Yogurt, susu sareng produk susu anu sanés –Jus buah sareng inuman padet anu sanés
–Produks puding
–P produk saos Kastar
–Produk anu dijadwalkeun

Kakuatan gél (g / cm²) 500 ~ 1500
Kekeruhan (NTU) 20 ~ 40
Keputihan (%) 40 ~ 60
PH 6 ~ 7
Abong (%)   ≤5
Tés Aci Lulus Tés

 

Ragi sareng kapang (cfu / g) 500
Salmonella Négatip
Coli Négatip
Suhu Kelarutan ≥55 ℃
Anjog (ppm)     Mg3mg / kg
Arsenik (Sakumaha) (ppm) Mg3mg / kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali