Agar leyur sakedapan

  • Instant Soluble Agar

    Agar leyur sakedapan

    Agar, dingaranan agar-agar, mangrupikeun salah sahiji jenis polisakarida tina gracilaria sareng ganggang beureum anu sanés. Kusabab bentukna gel khusus sareng ciri anu séhat, éta parantos seueur dianggo dina dahareun, farmasi, kimia sareng industri biologis sapopoé. Dumasar kana agar-agar normal, Fujian Global Ocean Biotechnology Co, .Ltd ngahasilkeun suhu rendah agar mudah leyur instan sareng téknologi ilmiah. Éta ngagaduhan ciri kaleyuran anu langkung saé dina suhu anu handap sareng kecepatan leyur anu langkung gancang, éta tiasa ...