Bubuk Jelly

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuk jeli didamel tina carrageenan, permén karét, glukosa sareng bahan baku katuangan anu sanés, éta mangrupikeun solusi langsung pikeun ngadamel jelly. Ku ngagunakeun carrageenan dicampurkeun sareng bahan sanésna, bubuk jelly tiasa ngagaduhan ciri koagulasi, ingetan cai sareng ngajantenkeun jelly langkung lemes.

Bubuk Jelly mangrupikeun serat serat anu luhur sareng semi-serat anu leyur dina cai, anu parantos mikawanoh fungsi kasehatan di bumi sareng luar negeri. Éta sacara efektif tiasa ngusir atom logam beurat sareng isotop radioaktif tina awak, maénkeun peran "pembersih saluran pencernaan", sareng sacara efektif nyegah sareng ngubaran hipertensi, kolesterol tinggi, panyakit jantung koronér, diabetes sapertos obesitas sareng konstipasi.

Fakta Gizi

Ngaran Produk Bubuk Jelly
Eusi Rujukan Eusi per 100 gram
Énergi 378 Kilokalis
Protéin 7.1 g
Uap 1 g
Karbohidrat 90,7 g
Gula 90,7 g
Na 520 mg
Kcl 4 mg
Ca 4 mg
Fe 0,1 mg
Iodida 0,6 μg
Niacin (nikotinamida) 1,19 mg

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali