Bubuk Jelly

  • Jelly Powder

    Bubuk Jelly

    Bubuk jeli didamel tina carrageenan, permén karét, glukosa sareng bahan baku katuangan anu sanés, éta mangrupikeun solusi langsung pikeun ngadamel jelly. Ku ngagunakeun carrageenan dicampurkeun sareng bahan sanésna, bubuk jelly tiasa ngagaduhan ciri koagulasi, ingetan cai sareng ngajantenkeun jelly langkung lemes. Bubuk Jelly mangrupikeun serat serat anu luhur sareng semi-serat anu leyur dina cai, anu parantos mikawanoh fungsi kasehatan di bumi sareng luar negeri. Éta sacara efektif tiasa ngusir atom logam beurat sareng radioaktif i ...