Pameran Bahan Aditif Kadaharan Internasional sareng Bahan Internasional FIC China 2019

Tanggal 18-20 Maret 2019 Pameran Bahan Aditif sareng Bahan Bahan FIC Cina diayakeun di Shanghai, Cina. Samudra Global ngiringan pameran.

Salaku produsén hidrokoloid profesional di Cina kalayan langkung ti 20 taun, Samudra Global ngandelkeun téknologi pamrosésan anu maju sareng ningkat téknologi ékstraksi pikeun ngahasilkeun unggal produk kalayan kualitas luhur; produk utama kami nyaéta agar kelas kadaharan, agar bakteriologis, agar mudah larut, carrageenan, agaro-oligosaccharide sareng produk sanyawa na, total kapasitas produksi taunan tiasa dugi ka 3000 ton. Produk kami parantos diidinan ku ISO, HALAL sareng KOSHER, ogé tiasa minuhan standar nasional Cina sareng standar EU, sareng dijual ogé di Cina sareng diekspor ka daérah Asia Tenggara, Éropa sareng Amérika, jst.

Rincian Pameran
Lokasi: Shanghai, Cina
Waktos: 18 - 20 Maret, 2019
Booth No. 52F20/52G21

Bahan Pangan Cina mangrupikeun kajadian anu pangaruh sareng kohesif pikeun industri bahan aditif sareng bahan di Asia. Ayeuna parantos langkung ti 26 taun acara ieu diayakeun unggal taun di Cina. Perusahaan terkemuka industri ilubiung dina acara ieu, narik puluhan rébu pangunjung profesional. Unggal taun, jumlah pamilon ningkat. FIC 2019 dijadwalkeun tina "18 Maret dugi ka 20 Maret, 2019", di National Exhibition and Convention Center (Shanghai), Cina. Salian ti paméran produk sareng jasa pangénggalna, anu datang ogé paméré tiasa ilubiung dina séri ceramah, seminar téhnis, forum puncak sareng forum akademisi. Dina acara-acara paningkatan élmu ieu, para pamilon tiasa kéngingkeun gambaran anu jelas ngeunaan tren pangwangunan industri pangan, kamajuan, kaayaan ayeuna, inovasi, tren konsumsi pangan, peraturan sareng standar, sareng pamekaran bahan aditif pangan.

Duanana, panyadia sareng pembeli ti pasar domestik sareng luar negeri siap-siap ngalaman saga acara peluncuran produk sareng téknologi anyar, sareng serangkaian seminar sareng forum, anu anjeun henteu kantos sateuacan.

Gambar paméran

fadg


Waktos Post: Sep-08-2020