Fi Éropa 2019 - Bahan Pangan sareng Pameran Téhnologi

Samudra Global ngiringan Bahan Pangan Éropa Éropa ti 3 Des. 5, 2019 di Paris, Perancis.
Waktos paméran: 3- 5 Des 2019
Lokasi paméran: Paris, Perancis
Booth No.:7Q150
Produk Pameran: Agar Agar; Carrageenan

Pameran Pamuka:
Fi Éropa, dikelompokeun dua kali dilakukeun ku UBM International Media anu kawéntar di dunya, diayakeun di Paris, Perancis, dina 2019. Pameran ieu mangrupikeun acara anu saéstuna internasional dina bahan bahan pangan sareng industri téknologi. Ngan dina 3 dinten, anjeun bakal mendakan langkung seueur kasempetan bisnis tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun. Anjeun bakal dikurilingan ku mitra anu nyata, dipercaya sareng propésional. Ngawangun hubungan bisnis anu kuat sareng henteu pernah sono kasempetan anu pangsaéna pikeun penjualan global.
Ayeuna, pameran mangrupikeun kumpulan bahan kadaharan anu paling ageung di dunya, bahan ékspor téknologi bahan, pembeli bahan paméran trinitas paméran profesional, parantos janten bahan bahan kadaharan anu paling sadar kana puncak perdagangan luhur. Dina taun-taun ayeuna, bahan-bahan kadaharan Cina parantos parantos laun dipeunteun ku pasar internasional kusabab macem-macem euyeub, kualitas luhur sareng harga murah. Perusahaan bahan pangan dina ngenalkeun téknologi panganyarna asing sareng produk dina waktos anu sasarengan, ogé ningkatkeun usaha ngajajah pasar internasional. Kalayan jumlah anu ningkat tina perusahaan Cina anu ilubiung dina paméran salami mangtaun-taun, éta parantos janten konsensus seueur perusahaan bahan pangan pikeun ngalegaan pasar luar negeri sareng ningkatkeun daya saing pasar internasional ngalangkungan paméran ieu.
Kalayan total legana 80.000 méter pasagi, pameran 2017 narik langkung ti 1.800 paméran sareng langkung ti 26,000 pangunjung profesional ti 119 nagara sareng daérah, 78% diantarana ngagaduhan hak mésér sareng 29% diantarana ngagaduhan anggaran langkung ti 500,000 euro.

Gambar paméran:

sdgdgg

asf

saggegasg


Waktos Post: Sep-08-2020