Amérika Kidul (Brasil) Bahan Pangan Internasional Témbongkeun 2019

Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd ngahadiran Bahan Pangan Amérika Kidul 2019 ti 20-22 Agustus 2019 di Sao Paulo, Brazil. Salaku salah sahiji pasar énggal pikeun kami, kami parantos ngekspor carrageean kami ka konsumén Amérika Kidul, anu ngabdi kana produk daging sareng susu. Kami parantos ngadistribusikaeun agar urang sacara bertahap di Brasil sareng Argentina ogé.

Waktos paméran: 20-22 Agustus, 2019
Lokasi paméran: Sao Paulo, Brazil
Booth No.umd-79
Produk Pameran: Agar Agar; Carrageenan
Siklus paméran: sataun sakali

Pengantar Pameran:
Paméran Téhnologi Internasional Amérika Kidul sareng Pameran Téhnologi (Fi E Hi 2019) diayakeun ku CMP Business Media di Expo Center North di Sao Paulo, Brazil. Salaku paméran industri pangan anu berwibawa sareng propésional di Amérika Kidul, Fi Amérika Kidul sareng Hi Amérika Kidul diayakeun silih ganti, Fi sareng Hi dihijikeun sasarengan. Acara éta bakal dibarengan ku CPHI SELATAN AMERIKA, Paméran Bahan Baku Farmasi Amérika Kidul. Acara éta mangrupikeun acara bahan baku farmasi Amérika Latin panggedéna sareng bakal dilaksanakeun dina waktos anu sami sareng tempat salaku FISA, Pameran Bahan Makanan Internasional Amérika Kidul 2015 di Brazil.
Ngawengku legana langkung ti 20.000 méter pasagi, Bahan Bahan Brazil 2018 Tembongkeun katarik 11.225 tamu propésional, sareng langkung ti 500 merek tuangeun siap ngamajukeun produk sareng téknologi énggal. 83% perusahaan anu ngiringan negeskeun pangaruh paméran, percanten yén paméran patepung sareng ekspektasi partisipasi sareng ngahontal hasil anu nyugemakeun. 94% perusahaan yakin yén paméran éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngajaga palanggan ayeuna, ngembangkeun sapuluh kali, sareng nguatkeun pangakuan merekna, janten cara anu hadé pikeun ngamajukeun perusahaan.

Gambar paméran:

dsfafa

safafasf


Waktos Post: Sep-08-2020