Pameran Bahan Pangan Internasional Rusia ka-22 2019

Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd ngiringan ngiringan pameran, nunjukkeun éta produk anu paling laris sareng gambar perusahaan. Salaku salah sahiji pasar konsumsi agar sareng carrageenan anu langkung ageung, éta kadua pikeun kami ngenalkeun diri ka konsumén Rusia. Kami parantos ngekspor agar kami ka Rusia sareng Ukranie, kasuksésan anu hébat nyaéta kami parantos kéngingkeun kerjasama distribusi éksklusif kami sareng konsumén Rusia sareng Ukraina.

Waktos Pameran: 19-22 Pébruari, 2019
Tempat paméran: Moskow, Rusia
Produk paméran: Agar & Carrageenan
Booth no.:B612

Pameran Pamuka:
Bahan Pameran Rusia (FIR) diayakeun ku ITE Group PLC di Inggris. Paméran anu diayakeun ti saprak 1998, saatos 20 taun pamekaran présipitasi, paméran parantos janten pangaruh Rusia, hiji-hijina bahan pangan sareng bahan paméran profesional, radiasi sapanjang tilas serikat Soviét, menteri tatanén Rusia, pangembangan ékonomi sareng perdagangan Rusia, dukungan ti lembaga resmi federasi Rusia sapertos penghasil aditif pangan.
Salami mangtaun-taun, tuangeun mangrupikeun komoditi impor massal tradisional di Rusia, nyatakeun 1/4 tina total impor, mung ukur kadua pikeun mesin sareng alat-alat sareng alat transportasi (nyatakeun sakitar 35% tina total impor) dina sadaya kategori komoditi impor. Jalma-jalma Rusia ngandelkeun pisan kana pangan impor dina kahirupan sadidinten. Ayeuna, kapasitas produksi industri bahan kadaharan Rusia di Rusia kirang tina 50% kabutuhan hirup nasional, sareng sakitar 90% bahan tambahan dina pasar diimpor ti luar negeri. Rusia parantos kabuktosan janten pasar anu pikaresepeun pisan pikeun perusahaan bahan pangan. Salaku éksportir ageung tuangeun, bahan-bahan kadaharan sareng bahan aditif, Cina ngagaduhan kaunggulan anu hadé dina hal kinerja biaya ka Rusia, sareng volume padaganganna ningkat unggal taun. Khususna, protéin sayuran, protéin kedele, stevia, sayuran déhidrasi sareng produk sanésna disambut ku grosir Rusia.

Rentang Pameran:
● gula pasir sareng sirop
● Produk anu dipanggang sareng tuang tuang
● Lemak, gaganti lemak sareng minyak anu tiasa didahar
● Saos sareng bumbu
● Sumanget, minuman keras sareng anggur
● Produk kécap
● Bungbuahan, sayuran sareng kacang
● Budaya anu ngamimitian
● Roh, minuman keras sareng anggur
● Panyayogi jasa anu aya hubunganana
● Koloid sareng aci
● produk semi-réngsé

Gambar paméran:

fdhfeh

gsdfhd


Waktos Post: Sep-08-2020