Warta Perusahaan

  • Fi Europe 2019 – Food Ingredients and Technology Exhibition
    Waktos Post: 09-08-2020

    Samudra Global ngiringan Bahan Pangan Éropa Éropa ti 3 Des. 5, 2019 di Paris, Perancis. Waktos paméran: 3- 5 Des 2019 Lokasi paméran: Paris, France Booth No.:7Q150 Produk Pameran: Agar Agar; Perkenalan Pameran Carrageenan: Fi Éropa, dikelompokeun dua kali ku UBM anu kawéntar di dunya ...Maca deui »

  • 2019 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Waktos Post: 09-08-2020

    Tanggal 18-20 Maret 2019 Pameran Bahan Aditif sareng Bahan Bahan FIC Cina diayakeun di Shanghai, Cina. Samudra Global ngiringan pameran. Salaku produsén hidrokoloid profesional di Cina kalayan langkung ti 20 taun, Samudra Global ngandelkeun téknologi pamrosésan anu maju sareng ...Maca deui »

  • South America (Brazil) International Food Ingredients Show 2019
    Waktos Post: 09-08-2020

    Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd ngahadiran Bahan Pangan Amérika Kidul 2019 ti 20-22 Agustus 2019 di Sao Paulo, Brazil. Salaku salah sahiji pasar énggal pikeun kami, kami parantos ngekspor carrageean kami ka konsumén Amérika Kidul, anu ngabdi kana produk daging sareng susu. Kami parantos ...Maca deui »

  • The 22nd Russia International Food Ingredients Exhibition 2019
    Waktos Post: 09-08-2020

    Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd ngiringan ngiringan pameran, nunjukkeun éta produk anu paling laris sareng gambar perusahaan. Salaku salah sahiji pasar konsumsi agar sareng carrageenan anu langkung ageung, éta kadua pikeun kami ngenalkeun diri ka konsumén Rusia. Kami parantos ngekspor agar urang ka Rusia sareng ...Maca deui »

  • 2018 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Waktos Post: 09-08-2020

    Tanggal 22-24 Maret 2018 Pameran Bahan Aditif FIC Cina Internasional sareng Bahan diayakeun di Shanghai, Cina. Samudra Global ngiringan pameran. Salaku produsén hidrokoloid profesional di Cina kalayan langkung ti 20 taun, Samudra Global ngandelkeun téknologi pamrosésan anu maju sareng ...Maca deui »

  • FI in Russia 2018
    Waktos Post: 09-08-2020

    Salaku produsén hidrokoloid profesional di Cina kalayan langkung ti 20 taun, Samudra Global ngandelkeun téknologi pamrosésan anu maju sareng ningkat téknologi ékstraksi pikeun ngahasilkeun unggal produk kalayan kualitas luhur; produk utama kami nyaéta agar kelas kadaharan, agar bakteriologis, aga leyur instan ...Maca deui »

  • |Food Ingrediennts Europe & Natural Ingredients|Fie 2017|2017
    Waktos Post: 09-08-2020

    Samudra Global ngiringan Bahan Pangan Éropa 2017 ti Nov.28-30, 2017 di Frankfurt, Jérman. Waktos paméran: 28- 30 Nov 2017 Lokasi paméran: Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage 1 60327 Frankfurt am Main Booth No. 11.0C83 Produk Pameran: Agar Agar; Titik Pameran Carrageenan: ka ...Maca deui »

  • 2017 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Waktos Post: 09-08-2020

    Nami sareng skala paméran: Pameran Bahan Aditif sareng Bahan Pangan Internasional Cina 21st (FIC) 2017 diayakeun pisan di Pusat Pameran Nasional Pameran Shanghai ti tanggal 24 dugi ka 26 Maret 2017, kalayan total 1355 paméran. Pameran FIC parantos dikenal ku industri di bumi ...Maca deui »

  • 2016 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Waktos Post: 09-08-2020

    Tanggal 23-25 ​​Maret 2016 Pameran Bahan Aditif sareng Bahan Bahan FIC Cina diayakeun di Shanghai, Cina. Samudra Global ngiringan pameran. Salaku produsén hidrokoloid profesional di Cina kalayan langkung ti 20 taun, Samudra Global ngandelkeun téknologi pamrosésan anu maju sareng ...Maca deui »

  • 2015 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Waktos Post: 09-08-2020

    Tanggal 1-3 April 2015 Pameran Bahan Aditif dan Bahan Pangan Internasional FIC Cina diayakeun di Shanghai, Cina. Samudra Global ngiringan pameran. Salaku produsén hidrokoloid profesional di Cina kalayan langkung ti 20 taun, Samudra Global ngandelkeun téknologi pengolahan canggihna sareng ...Maca deui »