Produk

  • Jelly Powder

    Bubuk Jelly

    Bubuk jeli didamel tina carrageenan, permén karét, glukosa sareng bahan baku katuangan anu sanés, éta mangrupikeun solusi langsung pikeun ngadamel jelly. Ku ngagunakeun carrageenan dicampurkeun sareng bahan sanésna, bubuk jelly tiasa ngagaduhan ciri koagulasi, ingetan cai sareng ngajantenkeun jelly langkung lemes. Bubuk Jelly mangrupikeun serat serat anu luhur sareng semi-serat anu leyur dina cai, anu parantos mikawanoh fungsi kasehatan di bumi sareng luar negeri. Éta sacara efektif tiasa ngusir atom logam beurat sareng radioaktif i ...
  • Agaro oligosaccharide

    Agaro oligosaccharide

    Agaro Oligosaccharide Fujian Global Ocean Biotechnology Agaro-oligosaccharide gaduh sababaraha kagiatan biologis khusus, sapertos anti oksidasi, anti peradangan, anti virus sareng pencegahan kolitis, sareng sajabana Produk sasari sareng diolah ku téknologi pamrosésan ilmiah, kualitasna saluyu pisan kana standar nasional sareng EU. Fujian Global Ocean Biotechnology Agaro-oligosaccharide mangrupikeun jinis oligose kalayan tingkat polimérisasi (DP) 2 ~ 12 saatos hidrolisis, anu low vis ...
  • Food Grade agar

    Kadaharan Kelas agar

    Kelas pakan pangan Laut Fujian Global Laut ngagunakeun rumput laut Indonésia sareng Cina salaku bahan baku, anu mangrupikeun zat alami anu diekstraksi tina rumput laut kalayan metode ilmiah. Agar mangrupikeun salah sahiji jinis koloid hidrofilik, anu henteu tiasa leyur dina cai tiis tapi gampil tiasa leyur dina cai pindang sareng lalaunan leyur dina cai panas. Kelas pakan pangan Laut Fujian Global agar tiasa ngawangun gél anu stabil bahkan larutan di handap 1%, janten éta mangrupikeun bahan baku penting dina industri pangan. Éta tiasa janten aplikasi anu langkung saé ...
  • Agarose

    Agarose

    Agarose mangrupikeun polimér linier anu struktur dasarna nyaéta ranté panjang silih ganti 1, 3-numbu β-D-galaktosa sareng 1, 4-numbu 3, 6-anhydro-α-L-galactose. Agarose umumna ngaleyurkeun dina cai nalika dipanaskeun nepi ka luhur 90 ℃, sareng ngabentuk gél semi-padet anu saé nalika suhu turun janten 35-40 ℃, anu mangrupikeun ciri utama sareng dasar tina sababaraha kagunaan na. Sipat gél agarose biasana dikedalkeun tina segi kakuatan gél. Kakuatan anu langkung luhur, langkung saé kinerja gél. Agar murni nyaéta ...
  • Refined Carrageenan

    Disampurnakeun Carrageenan

    Disaring Carrageenan Fujian Global Ocean kappa carrageenan utamina disiapkeun tina ganggang beureum - Eucheuma, tina from (1-3) -D-galactose-4-sulfate sareng and (1-4) 3,6-dehidrasi-D satengah komposisi gugus sulfat parsial tina laktosa. Produkna parantos diolah sacara ilmiah sareng kualitas produkna saluyu sareng standar nasional Cina sareng Uni Éropa. Karakteristik kimia ● Kelarutan: henteu leyur dina cai tiis, tapi tiasa ngabareuhan kana blok lem, leyur dina pelarut organik, ...
  • Bacteriological Agar 

    Baktériologis Agar 

    Kelas ubar Fujian Global Ocean agar agar ngagunakeun Gelidium salaku bahan baku, sasari ku metode anu langkung rumit sareng ilmiah, anu penting pisan pikeun ngalakukeun budidaya biologis. Kelas obat Fujian Global Ocean agar agar ngagaduhan kaunggulan dina suhu gelling anu handap, transparansi anu saé, henteu aya présipitasi, sareng sajabana,. Nalika dina ngokolakeun biologis, agar salaku agén koagulasi anu saé tiasa mindahkeun medium bakteriologis cair kana medium bakteriologis padet atanapi satengah padet. –Kultur bakteriologis ...
  • Instant Soluble Agar

    Agar leyur sakedapan

    Agar, dingaranan agar-agar, mangrupikeun salah sahiji jenis polisakarida tina gracilaria sareng ganggang beureum anu sanés. Kusabab bentukna gel khusus sareng ciri anu séhat, éta parantos seueur dianggo dina dahareun, farmasi, kimia sareng industri biologis sapopoé. Dumasar kana agar-agar normal, Fujian Global Ocean Biotechnology Co, .Ltd ngahasilkeun suhu rendah agar mudah leyur instan sareng téknologi ilmiah. Éta ngagaduhan ciri kaleyuran anu langkung saé dina suhu anu handap sareng kecepatan leyur anu langkung gancang, éta tiasa ...
  • Semi refined Carrageenan

    Semi nyaring Carrageenan

    Fujian Global Ocean kappa carrageenan utamina disiapkeun tina ganggang beureum - Eucheuma, tina ɑ (1-3) -D-galactose-4-sulfate sareng β (1-4) 3,6-dehidrasi-D satengah gugus gugus sulfat parsial laktosa . Produkna parantos diolah sacara ilmiah sareng kualitas produkna saluyu sareng standar nasional Cina sareng Uni Éropa. Karakteristik kimia ● Kelarutan: henteu leyur dina cai tiis, tapi tiasa ngabareuhan kana blok lem, leyur dina pelarut organik, gampang leyur dina ...
  • Soft Candy Powder

    Bubuk Permen Lemes

    Bubuk permén lemes biasana mah gél sanyawa, sami sareng panggunaan bahan-bahan kadaharan dina jelly, bubuk agar-agar bubuk permén gaduh kakuatan gél anu luhur. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadamel permén lemes sareng gelatinization anu kuat, transparansi tinggi, jelas kristal, élastisitas anu kuat sareng rasa anu raos ku cara ngagabungkeun agar-agar, carrageenan sareng bahan-bahan sanésna. Permen lemes anu didamel tina permén karét permén anu lemes bubuk permén lemes ngagaduhan rasa anu lemes, langkung élastisitas , transparansi anu saé, jumlah aditif alit, béaya rendah, adjusta ...
  • Beer Clarifying Agent

    Agén Klarifikasi Bir

    Agen Klarifikasi Bir diekstraksi tina ganggang laut kualitas luhur. Salaku produk héjo alam, kaamanan na parantos ditampi ku Organisasi Pertanian Pangan PBB. Khasiat ejen klarifikasi wort nyaéta nyerep protéin wort, ngaleungitkeun nitrogén anu kentel, ngajantenkeun bir jelas sareng nunda umur bir. Agén panjelasan bir ngagaduhan dua jinis: granula sareng bubuk. Éta ngagaduhan ciri panggunaan saderhana, béaya rendah sareng épék atra, sareng épéktip na tiasa ningkatkeun no ...