Carrageenan séhat

  • Semi refined Carrageenan

    Semi nyaring Carrageenan

    Fujian Global Ocean kappa carrageenan utamina disiapkeun tina ganggang beureum - Eucheuma, tina ɑ (1-3) -D-galactose-4-sulfate sareng β (1-4) 3,6-dehidrasi-D satengah gugus gugus sulfat parsial laktosa . Produkna parantos diolah sacara ilmiah sareng kualitas produkna saluyu sareng standar nasional Cina sareng Uni Éropa. Karakteristik kimia ● Kelarutan: henteu leyur dina cai tiis, tapi tiasa ngabareuhan kana blok lem, leyur dina pelarut organik, gampang leyur dina ...