Bubuk Permen Lemes

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuk permén lemes biasana mah gél sanyawa, sami sareng panggunaan bahan-bahan tuangeun dina jeli, bubuk dasar permén anu ngandung kakuatan gel anu kuat.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadamel permén lemes sareng gelatinization anu kuat, transparansi tinggi, jelas kristal, élastisitas anu kuat sareng raos anu raos ku cara ngagabungkeun agar-agar, carrageenan sareng bahan-bahan sanésna. Permen lemes anu didamel tina permén karét kompléks permén bubuk lemes ngagaduhan rasa anu lemes, langkung élastisitas , transparansi anu saé, jumlah aditif alit, béaya rendah, suhu beku-cair anu tiasa diatur, sareng huntu anu henteu lengket.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali