Bubuk Permen Lemes

  • Soft Candy Powder

    Bubuk Permen Lemes

    Bubuk permén lemes biasana mah gél sanyawa, sami sareng panggunaan bahan-bahan kadaharan dina jelly, bubuk agar-agar bubuk permén gaduh kakuatan gél anu luhur. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadamel permén lemes sareng gelatinization anu kuat, transparansi tinggi, jelas kristal, élastisitas anu kuat sareng rasa anu raos ku cara ngagabungkeun agar-agar, carrageenan sareng bahan-bahan sanésna. Permen lemes anu didamel tina permén karét permén anu lemes bubuk permén lemes ngagaduhan rasa anu lemes, langkung élastisitas , transparansi anu saé, jumlah aditif alit, béaya rendah, adjusta ...