Agén Klarifikasi Bir

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Agen Klarifikasi Bir diekstraksi tina ganggang laut kualitas luhur. Salaku produk héjo alam, kaamanan na parantos ditampi ku Organisasi Pertanian Pangan PBB. Khasiat ejen klarifikasi wort nyaéta nyerep protéin wort, ngaleungitkeun nitrogén anu kentel, ngajantenkeun bir jelas sareng nunda umur bir.

Agén panjelasan bir ngagaduhan dua jinis: granula sareng bubuk. Éta ngagaduhan ciri panggunaan saderhana, béaya rendah sareng pangaruh écés, sareng épéktip tiasa ningkatkeun stabilitas non biologis bir.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali