Agén Klarifikasi Wort

  • Beer Clarifying Agent

    Agén Klarifikasi Bir

    Agen Klarifikasi Bir diekstraksi tina ganggang laut kualitas luhur. Salaku produk héjo alam, kaamanan na parantos ditampi ku Organisasi Pertanian Pangan PBB. Khasiat ejen klarifikasi wort nyaéta nyerep protéin wort, ngaleungitkeun nitrogén anu kentel, ngajantenkeun bir jelas sareng nunda umur bir. Agén panjelasan bir ngagaduhan dua jinis: granula sareng bubuk. Éta ngagaduhan ciri panggunaan saderhana, béaya rendah sareng épék atra, sareng épéktip na tiasa ningkatkeun no ...